Quant a

debian-logoQuant a debian sid…

Debian GNU/Linux és un sistema operatiu lliure amb nucli Linux que inclou més de 25.000 paquets de programari que permeten realitzar de forma totalment lliure (i gratuïta) les tasques més habituals que qualsevol usuari d’ordinadors pot necessitar.

L’apel·latiu Sid fa referència a la versió inestable d’aquest sistema operatiu. Potser no és la més recomanada per iniciar-se al món de GNU/Linux, però tampoc és tan inestable com això… 😉

si voleu saber-ne més, us recomano la lectura de:

Quant a aquest blog…

Aquest blog, que duu per nom llengot:~#, és un blog personal d’un usuari d’informàtica (jo mateix) que fa uns anys va decidir, per convicció i comoditat, prescindir del sistema operatiu privatiu per excel·lència i començar a fer servir una alternativa lliure. La distribució que conec millor és Debian, perquè així ho ha volgut la vida, i per tant aquesta és la que faig servir.

L’objectiu del blog, com ja indica el subtítol, és simplement recollir les configuracions i experiències que surten de l’ús diari i normal del sistema operatiu; per si, a la llarga, poden tornar-me a ser útils i mentrestant poden ser-ne per algú altre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: